. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
ELEKTRO DT PROJEKT
ELEKTRO DT PROJEKT
ELEKTRO DT PROJEKT
ELEKTRO DT PROJEKT
ELEKTRO DT PROJEKT
 
ELEKTRO DT PROJEKT

lektro DT Projekt
Rr. Vushtrrisë, Nr. 4, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel:    +377 (44) 200 551
         +386 (49) 321 397
Fax:   +381 (38) 544 321
info@elektrodtprojekt.com
elektrodtprojekt@yahoo.com
www.elektrodtprojekt.com

 

Projektimi dhe implementimi i sitemeve të rregullimit automatik në fusha të ndryshme të industrisë si:
Energjetikë,
Përgaditje kimike të ujit,
Mihje,
Cement dhe gëlqere,
PLC & SCADA sisteme.

Përfaqësojmë firmat e njohura gjermane SIEMENS, PHOENIX CONTACT, WIELAND.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri