. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
ELEKTRO HETA
ELEKTRO HETA
ELEKTRO HETA
ELEKTRO HETA
ELEKTRO HETA
 
ELEKTRO HETA

Adresa: Magjistralja Ferizaj -Prishtinë

 

Tel&Fax: 0290 322 909

 

Cel: 044 171 710,044 324 564

 

e-mail: elektroheta@hotmail.com

 

 

Bëjmë ndërtimin e nënstacioneve

 

Kabinat e transformatorëve

 

Linjat të tensionit të lartë dhe të mesëm

 

Shpërndarjen e energjisë elektrike...

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri