. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
DELTA ENGINEERING
DELTA ENGINEERING
DELTA ENGINEERING
DELTA ENGINEERING
DELTA ENGINEERING
 
DELTA ENGINEERING

Adresa: Rr.Agim Ramadani Bregu I Diellit-Prishtinë

 

Tel&Fax: 038 722 525

 

Cel: 049 77 00 11;049 77 00 07

 

e-mail: avni.berevniku@ipko.net

 

Bëjmë mirëmbajtjen,elektroenergjetike dhe elektromekanike

(gjeneratorët,UPS,stabilizatorët,korektorët dhe instalimet elektrike)

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri