. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
ELING
ELING
ELING
ELING
ELING
 
ELING
Adresa: Dardani-Prishtinë (Njësia nr I)
 Tel&Fax: 038 545 016
 Cel: 044 (049) 433 476;044(049) 127 460
 
Realizojmë montimin e paisjeve në njësinë tonë
 
punuese në Lipjan me hapsirë të mbyllur me 400m^2dhe
 
hapsirë të hapur 4000^2.Realizojmë deponimin e
 
materialeve të ndryshme elektrike.
 
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri