. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
ELEN | Lider në inxhinieri moderne
ELEN | Lider në inxhinieri moderne
ELEN | Lider në inxhinieri moderne
 
ELEN | Lider në inxhinieri moderne
Adresa. Rr ”Bedri Shala'' P.N
Prishtinë  10000,
Republika e Kosovës
Tel/Fax: 038 220 563
Mob: +377 (0)44 169 156
E-mail: info@elen-ks.com
Website. http://www.elen-ks.com

Kompania Elen ofron të gjithë gamën e produkteve
dhe shërbimeve në fushën e energjetikës,
elektrikës, elektronikës & teknologjisë informative,
energjisë alternative (të gjelbërt) dhe mekanikës.
Në kuadër të secilit departament ofrojmë
projektimin dhe ekzekutimin e veprave të
ndryshme për çdo lloj objekti si; familjar,
industrial-biznesor dhe institucione publike
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri