. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
N.N.P  Toni
N.N.P  Toni
N.N.P  Toni
N.N.P  Toni
N.N.P  Toni
 
N.N.P Toni

Adresa: Negroc – Drenas

Cel:+377 (0) 44 249 730 , 044 411 421
 
Instalime  elektrike të  brendshme dhe  të  jashtme
Alarme  kundër  zjarrit
Ndriqim  publik  dhe  rrjeta  elektrike
Bëjmë  matjen  dhe shqyrtim të  rezistencave të  togzimeve
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri