. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Agjensione Marketingu
SENA
SENA
SENA
SENA
SENA
 
SENA

Adresa: Rr.Rrustem Statovci pn 10000 –Prishtinë

 

Cel: 044 406 637 / 044 883 817

 

www.sena-ks.com

 

e-mail: ardiansadiku@sena-ks.com

 

Bëjmë shitjen e të gjitha llojeve të materialeve të reklamave:

Ceradë,Blue Back ,City Light,Folje Avery dhe Jac,Pleksiglas,Forex.

 

Njëkohësisht bëjmë edhe shitjen e Plloterave të HP-së Distribuar nga Fortuna Komers DDO-Kroaci

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri