. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Kompani sigurimesh
Besa Security
Besa Security
Besa Security
Besa Security
Besa Security
 
Besa Security
 

Adresa: Lagja Emshir rr. Sh. Shkupi pa nr. Prishtinë

 

 

Tel: 038/044/049 54 55 54 

 

 

Fax: 03854 55 51

 

 

www.besasecurity.com

 

 

 

Besa Security

 

- Projekton, monton dhe monitoron sistemet

e alarmeve kundër thyerjeve dhe zjarit

- Monitoron automjetet përmes sistemit GPRS

- Monton kamera në objekte të ndryshme

- Bënë sigurimin fizik të objekteve me roje të trajnuara

Besa Security në hap

me Botën e Sigurisë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri