. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Transport
Reisebüro Bici-Com
Reisebüro Bici-Com
 
Reisebüro Bici-Com
Adresa: Prishtinë – Kosovë
Tel: 038 554 622 / 038 610 377
 

Kontakt Tel:
Austri:  +43  15 055 995 / +43  66 476 191 37

Prizren Kontakt Tel:
+381 (0) 29 225 924

Gjakovë Kontakt Tel:
+381 (0) 390 321 161

Pejë Kontakt Tel: 
+381 (0) 39 432 141

Prishtinë Kontakt Tel:

038 554 662 / +377 (0) 314 584 / 044 279 277
 

Travel Agency Bici-Com
Mbajmë vijen e rregullt çdo ditë:
Prizren - Gjakovë - Pejë - Istog - Prishtinë - Serbi
Hungari - Wien - St. Polten - Amstteten - Linz dhe anasjelltas
Çdo të Shtunde në mengjes mbajmë vijen e rregullt
Kosovë - Mal Zi - Kroaci -Sloveni - Austri.

Çdo të Enjte Austri - Slloveni - Kroaci - Mal Zi - Kosovë 

Bëjmë rezervimin e të gjitha avio biletave:

Prishtinë Tiranë Shkup

Hanover
Dusseldorf
Koln
Frankfurt
Stuttgart
Munchen
Zurich
Basel
Geneva 
Ljubljana
Verona 
Liege
Copenhagen 
Gotheborg

Gjithashtu organizojmë pushime verore

 
 

në Shqipëri, Ulqin, Greqi, Turqi.

 
 
 
 
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri