. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Transport
 
Intereuropa

Adresa: Zona industriale, lidhja e Pejës pn. Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 544 561

Fax: +381 (0) 38 544 734

www.intereuropa.si

WE COVER THE WORLD

INTEREUROPA GROUP , një ndër shpedicionet ndërkombëtare më të mëdha në Europe, prezente në mëse 17 vende të ndryshme te Europës dhe Azisë ,tani me nje pervoje dhe pune te sukseshme edhe në Kosovë.

-Intereuropa Kosova LLC Prishtine si pjese e Intereuropa Group me seli ne Koper Slloveni , është depo e parë publike doganore e autorizuar në Kosovë.

-Konsumatoreve (afaristeve) Kosovar Ju ofron zgjidhje te shumta logjistike si ne fushen e organizimit te transportit kontinental (transport i plote apo permbledhes) po ashtu edhe ne organizimin e transportit detar,ajror,hekurudhor apo te transportit multimodal (kombinim i llojeve te ndryshme te mjeteve transportuese) prej cdo vendi ne bote per ne Kosove dhe anasjelltas,magazinim te mallit nen mbykqyrje doganore ,zhdoganim parcial,mundesi te reeksportimit te mallerave dhe kryerjen e te gjitha procedurave doganore .

Perfaqesues gjeneral te ADRIA AIRWAYS dhe ADRIA CARGO.

Jemi anetare te organizatave nderkombetare si FIATA,IATA,FETA,FONASBA,BICO,IRU etj. si dhe posedues te certifikatave per udheheqje te sistemeve kualitative te ofrimit te sherbimeve logjistike si ISO 9001/2000

Te ne i gjeni te gjitha ne nje vend sepse …………ne e mbulojme boten

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri