. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Teknikë e bardhë
ADRIA-7
ADRIA-7
ADRIA-7
 
ADRIA-7

Adresa: Rr. e UÇK-së,ne kompleksin Qafa kati i II-të dhe në Grand Store- Prishtinë

Tel&Fax: 038 231 689

Cel: 044 (049) 477 466 / 044 700 007

www.adria-7.com

e-mail: info@adria-7.com

Përfaqësues gjeneral për Kosovë i firmës OSRAM,PANASONIC,VIOKEF,PHILIPS.

Ofrojmë edhe ndriqim modern

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri