. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Teknikë e bardhë
aktiv
aktiv
aktiv
aktiv
 
aktiv

 Main Office : Sheshi "Nëna Terezë", 25/A, 10000 Prishtinë, Kosovë

Show Room : Rr. "E Jashareve", 13000 Drenas, Kosovë
Email: info@aktiv-ks.com
Tel : +381 (0) 38 585 345
Mob: +381 (0) 49 390 496

Hyundai Electronics, ju mundëson të shijoni epoken
digjitale me kualitet të shkëlqyer të fotografisë, obligimet
e përditëshme shtëpijake të i ktheni në kënaqësi, kujdesinë
për pamjen dhe shëndetin tuaj në lehtësi, të ndjeni shijën
e ushqimit tuaj të preferuar, nostalgji me programin
Retro dhe Exluzivitet me Saunat në shtëpit tuaja
 
Cilësi e cila asnjëher nuk do të ju tradhëtoj

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri