. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Teknikë e bardhë
ADRIA-7
Tel&Fax: 038 231 689 Cel: 044 (049) 477 466 / 044 700 007 www.adria-7.com
Adresa: Rr. e UÇK-së,ne kompleksin Qafa kati i II-të dhe në Grand Store- Prishtinë
aktiv
Tel : +381 (0) 38 585 345
Adresa: Sheshi "Nëna Terezë", 25/A, 10000 Prishtinë, Kosovë
Art Trade Group
Tel.& Fax: +381 (0) 280 322/823 Mob: +377 (0) 44 322/171
Adresa: Rruga;"Vellezerit Frasheri", Nr. 22A 60000 Gjilan
BEKO
fsh Dafinë (Ish Vranidoll)
BINAKU
Tel: 038 232 100 044 169 249
Adresa: Rr. Lidhja e prizrenit nr.48 / Prishtinë
POTERA BB
Tel: 038 564 666 Fax: 038 564 030 Cel: 044 117 201 044 444 111
Adresa: Llapnasellë - Magjistralja Prishtinë - Shkup
INTERPLAST - GROUP
Tel: +381 (0) 28 530 151 Fax: +381 (0) 28 536 169 Mob: +377 (0) 44 480 000 E-mail: gorenje_5@hotmail.com
Adresa: Mitrovicë
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri