. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Shtypshkronja
Dinor
Dinor
Dinor
 
Dinor
Adresa: Blvd. Bill Clinton 21/28

10000 Prishtinë

Tel&Fax: +381 (0) 38 545 828

Mob: +377 (0) 44 406 406

Mob: +386 (0) 49 406 406

e-mail: info@dinor.org

www.dinor.org

Shërbimet:

Shtyp color formati A/4 - B1

Përgatitje dhe dizajnim

Libra (lidhje e butë dhe e fortë)

Fllajera – Flyer

Postera

Broshura

Fasikla

Katalogje

Ambalazhe (barna, produkte ushqimore etj)

Fatura

Billborde etj...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri