. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Shtypshkronja
KGT
 
KGT

Shtypshkronja KGT
Adresa: Rr. Hoxhë Kadri Prishtina nr.7 Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 501 214
e-mail: kgtpr@yahoo.com

Sot shtypshkronja KGT ofron një paletë shumë më të gjërë të shërbimeve dhe
produkteve,duke përfshirë: libra,revista,katalogje,broshura,poster,formular,
(me numrim serik)dhe shumë produkte të tjera të shtypit.
Sot shtypshkronja ka komplet linjën e shtypit prej pregaditjes deri te punët
finale të lidhjes duke ofruar shtyp kualitativ të teknologjis me ngjyra,libër lidhje,
lidhej me tela,etj.
Disa nga klientët që kemi bashkpunim dhe kontrata shumëvjeqare janë:
Ministria e punës dhe mirëqenjes sociale,
Ministria e tregtisë dhe industrisë,
Enti i Statistikave të Kosovës,
Instituti Albanologjik,
Universiteti i prishtinës,
Roche/Kosova,
Wurth/ Perfaqësia Kosovë,
 si dhe shumë ndërmarje vendore dhe të huaja.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri