. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Projektim
Paris Studio
 
Paris Studio

Paris Studio me vlerat e saj projektuese ben te mundur realizimin
e endrrave te ndertimit te stilit Barok. Me arkitekturen e saj
prestigjoze misheron realizimin e nje trashegimie te artit te
ndertimit dhe nje zgjidhje te perhershme ne kalimin e koherave te
jeteses se nje bote te qyteteruar.
Paris Studio koncepton, projekton dhe jep mundesite me te mira
ne konkretizimin e objektit.
Ajo eshte e perkushtuar ne detaje te shumta per realizimin e idese,
projektit dhe ne vazhdimesi te ndertimit, qofte ai i destinuar per
nje perdorim individual apo per komplekset e banimit.
Ndertimet e saja jane te realizuara me qindra ornamente te artit
te Rilindjes dhe te artit Barok.
Rruga


PLANET E NDERTIMIT
2010-2013 do te filloje ndertime te shumta
ne Prishtine, ndertime nga me madheshtoret
te cilat do te kene vlera te medha artistike
dhe qyteterimi. Nje pjese e tyre do t’i
dedikohet nje hoteli “ PALACE ” pese
yjesh ne plote sensin e fjales, nje qender
tregtare e persosur ne organizimin dhe
prezantimin e saj, zyra prestigjoze per
biznese, apartamente te standardeve me te
larta, te servirura me parking te
pershtatshem per te gjithe perfituesit e
kesaj infrastrukture.


INFORMACION
Per te gjithe ata te cilet jane te interesuar per t’u
bere pjese e ketij stili bashkejetese ose per te patur nje
ide me te qarte, mund te drejtohen prane zyrave tona
ne Prishtine.


IDEATOR DHE KONCEPTUES I PROJEKTEVE
Zoti. BESIM ELSHANI
Konstruktor dhe Realizator
Zoti. PASCAL NOKA


Rruga: Abdyl Frasheri nr 33
10000 Prishtine - KOSOVE
Tel. +381 (038) 227 115
Fax. +381 (038) 227 114
Mob. +377 44 506 106
www.paris-studio.al
e-mail: info@paris-studio.al

 

 


 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri