. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i pijeve
DELTA IMPEX
DELTA IMPEX
 
DELTA IMPEX
Adresa: Rr. e UÇK-së nr. 100 Pejë

Tel&Fax: +381 (0) 39 432 236

Mob: +377 (0) 44 125 494

e-mail: deltaimpex@hotmail.com

            delta_impex@yahoo.com

 

Nj. Punuese Industria e miellit “Dardania”

me dy linja të prodhimit të teknologjisë

së lartë Italiane “SANGATI” me zgjedhjet

më moderne bashkëkohore teknologjike:

a) Linja e prodhimit me programin e

prodhimit nga gruri “DARDAVITA” i cili

përfshinë prodhimin dhe paketimin e

miellit Tip - 00, Tip - 400, Tip - 500,

Tip - 850, Tip- 1100 dhe Miell integral

(këto 3 të fundit janë miellëra dijetale)

me paketim në 25kg dhe 1kg

(10 copë në karton) kapaciteti ditorë

është 90 ton / 24h

b) Linja e prodhimit me programin e

përpunimit të misrit të kuqrremtë dhe të

bardhë pa bërthamë për ushqime dijetale

“DARDANITA”. Dromca (griz) misri për

flipsa, për birrë, miell misiri për kaqamak

kryelan, laknor, leqenik, dhe ushqime tjera

nga mielli i misrit të bardhë dhe të kuqrremtë

kapaciteti ditor 50 ton/ 24h

c) Produktet sekondare janë: mielli i bagëtisë

nga gruri dhe mielli i bagëtisë nga misri. 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri