. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
sanitari pllaka qeramikë Mermer
Besholli Commerc
 
Besholli Commerc
Adresa: Rr. Vushtrrisë pn.

Prishtinë 10000

Tel&Fax: +381 (0) 38 248 111 / 248 110

Mob: +377 (0) 44 147 115

044 500 945

e-mail: beshollicompany@hotmail.com

Besholli Commerc, garancion për pllaka

të qeramikës dhe ndërtim.

Ofrojmë apartamente me kredi deri në 15 vite,

në lokacione të ndryshme Prishtinë

dhe në bregdetin Shqiptar.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri