. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
sanitari pllaka qeramikë Mermer
Toni Commerce
Toni Commerce
Toni Commerce
Toni Commerce
 
Toni Commerce

Adresa: Bulevardi Bill Clinton - Prishtinë

Tel&Fax: +381 (0) 38 247 702

MOb: +377 (0) 44 508 366

044 144 459, 044 508 388

e-mail: toni_commerce@hotmail.com

Bëjm shitjen me shumicë dhe pakicë të pllakave të qeramikës si

dhe shitjen me shumicë të materialit ndërtimor.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri