. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Pastrim higjienë
AB Dienstleistung GmbH
AB Dienstleistung GmbH
AB Dienstleistung GmbH
AB Dienstleistung GmbH
AB Dienstleistung GmbH
 
AB Dienstleistung GmbH

Adresa:Dardania SU1-2nr5 Prishtinë

 

Tel&Fax: 038 541 444

 

Cel: 044 (049)505 095

 

www.ab-dienstleistung.de

 

e-mail: abkosova@gmail.com

 

Mirëmbajtje dhe pastrim të objekteve

 

Furnizim me mjete higjenike

 

Dezinfektimi i objekteve

 

Pastrimi industrial

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri