. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Pastrim higjienë
TOIFOR
TOIFOR
TOIFOR
TOIFOR
TOIFOR
 
TOIFOR

Adresa: Rr. e UÇK-së Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 244 203

Fax: +381 (0) 38 244 202

Mob: +377 (0) 44 173 195

e-mail: toifor@kosovo.com

             enver@toifor.com

www.toifor-ks.com

Duke ndjekur nevojat tuaja dhe tempin e kohës bashkohore ne krijojmë zgjidhje praktike të cilat përmirësojnë përditshmërinë Tuaj.


Kompania TOIFOR gjendet në Prishtinë, është kompani me capital të përbashkët gjermano-shqiptar.
Është e përhapur gjerësisht në tërë Evropën (Gjermani, Hungari, BeH, Maqedoni, Bullgari, Kosovë), dhe Azinë (Kuwait, Irak, Afganistan, etj).

TOIFOR në paletën e saj ofron kabina sanitare të cilat tek Ju do të krijojnë ndjenjën e freskisë, sigurisë, kualitetit, prakticitetit dhe profesionalitetit.

Poashtu TOIFOR ju ofron shërbime të kualitetit të lartë profesionale në reciklimin dhe mbledhjen e hedhurinave të lëngëta dhe të ngurta në tërë territorin e Kosovës, pastrimin e gropave septike, dezinfektimin dhe furnizimin me uje te pijshem, ndertimtari te ulet dhe te lart, pastrimin e objekteve (hapesirave) te brendshme dhe te jashtme, mirembajtjen e rrugeve dhe bartjen e materialeve te rrezikshme

TOIFOR ju ofronë:

  • Marrje me qira të toaleteve të lëvizshme
  • Servisimin dhe vendosjen e tyre për nevojat tuaja
  • Sjellje e shpejtë, montim dhe çmontim
  • Mirëmbajtje e rregullt nga persona të kualifikuar
  • Komfore dhe të lehta për përdorim
  • Ekonomike dhe të freskëta
  • Të arritshme
  • Reciklimin e mbeturinave dhe klasifikimin e tyre ne:
   leter, plastik, qelq, alumin, hekur.
  • Në disponim 24orë në ditë.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri