. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
Daylux
 
Daylux

Rr.Durrësit Blloku Gintash ,Laprakë –Tiranë

Tel: 04 22 71 783

Fax:04 22 60 095

Cel: 069 202 2 774

e-mail: daylux.paint@yahoo.com

www.daylux.al

Kompania Daylux nëpërmjet stafit të kualifikuar dhe experiencës së gjatë 16 vjeçare tashmë lider në tregun shqiptar të bojrave ,ju  ofron cilësinë më të lartë të bojra plastike akrilike,hidromat dhe astar muri,vernik dhe astar druri,bojë zmalto,bojë vaji,vegla pune etj…

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri