. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
EXTRA COLORS
EXTRA COLORS
EXTRA COLORS
EXTRA COLORS
 
EXTRA COLORS

Adresa:Lagja e Re pn- Vushtri- Kosovë

Tel&Fax: 028 572 787

Cel: 044 122 284/ 044 208 903

e-mail: extracolorsks@gmail.com


Extra colors -bashkëjetesë në harmoni me kualitetin dhe traditën e prodhimeve vendore

N.SH.Extra lindi në vitin 1958 në qytetin e lashtë të Vushtrrisë.

Fillimisht ishte puntori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve tjera.

Ndërmarrja vazhdimisht përparoi,rriti dhe zhvilloi veprimtarinë e saj

dhe kualitativisht transformohet në ndërmarrje industriale për prodhimin

e ngjyrave dhe llaqeve.Në vitin 1974 transformohet në lokacion

të ri ,tani e komletuar me infrastrukturë standarde,reparte prodhimi

me teknologji moderne,kuadër profesional të aftësuar dhe specializuar në Evropë.

 

Prodhojmë këto produkte

Disperzion i Brendshëm (ekonomik)

Disperzion i Brendshëm (Standard)

Disperzion i BrenDshëm (Transparent)

Polikolor i Nyansur

Grund 1:5

Grund Fasade

Ngjyrë Betoni

Beton Kontakt

Fasadë strukturale (Arcylike)

Fasadë Arcylike- Full

Fasadë strukturale Arcylike e Nyansuar

Fasadë Arcylike e Nyansuar Full

Fasadex-Standard

Fasadex Transparent

Hidroizolimi( DY Komponetesh) A+B

Hidroizolimi një Komponetesh

Hidroizolimi një Komponetesh me (akrylike)

Tonera për Pigmentim

Fasadë Strukturale (Abrib) Pluhur

Stirokoll-Ngjitës për Stiropor

Extracoll Ngjitës për Keramikë

Extracoll Ngjitës për Granit

Extracoll Ngjitës special për Pllaka Keramikë

Extrafuga

Glet Masa

Fugë Për Rigips Pllaka

Kulir Plast (Tera PLAST)


Fabrika e ngjyrave

Paint Factory

Extra Colors

50 Vite Traditë

Ngjyrat e shtëpisë tuaj

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri