. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
New Lepenci
 
New Lepenci
Adresa: Rr. Agim Bajrami pn. Kaçanik

Tel: +381 (0) 290 380 030

Fax: +381(0) 290 380 233

Mob: +377 (0) 44 354 110

- Prodhon gur gëlqerorë dhe gelqere

- Gëlqere të pashuar me fraksion 40 - 100

- Gëlqere të hidratizuar pluhur - Rinfuz dhe të paketuar

- Gëlqere të bluar e pashuar me Fines deri në 60mm.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri