. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
RENOVA
 
RENOVA
Adresa: Gërlicë - Ferizaj

Tel/Fax: +381 (0) 38 502 603

Mob: +377 (0) 44 501 289

e-mail: renova-ferizaj@hotmail.com

www.renova.com.mk

Prodhon llaçe të gatshme për suvatim - Renofix 10, 90, 220

Masa rrafshuese - Renofix 200, 202

Ngjitës për keramikë, granit, mermer - Renofix - 15

Masë nivelizuese Reneofuga dhe masë izoluese

Ngjitësa për izolim - Reofix 5

Fasada dekorative të bardha dhe me ngjyrë - Renofix 700, 360, 370, 740

Këndmbrojtse metalike.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri