. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
KAME
KAME
KAME
KAME
 
KAME
Adresa: Rr. Metush Krasniqi pn. Gjilan

Tel&Fax: +381 (0) 280 323 104

Mob: +377 (0) 44 145 506

Mob: +386 (0) 49 125 700

info@kamerolli.com

www.kamerolli.com

Kame ofronë prodhime finale të ndërtimtarisë

- Ngjyra

- Fasada (minerale dhe plastike)

- Llaqe të ndryshme për suvatim

- Materiale patenimi (Glet)

- Ngjitës Stiropori

- Ngjites për pllaka (keramikë dhe mermer)

dhe shumë prodhime tjera finale.

Gjithashtu bëjmë përpunimin dhe prodhimin e

Karbonatit të Kalciumit (CaCO3) me fraksione

prej 100 mikronave deri në 4mm.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri