. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
prodhime fasadash dhe ngjyra
ALBERTI
Cel: +377 (0) 44 135 010 44 317 970
Adresa: Rr. Zagrebit pn. Prishtinë
CITADELLA
Tel&Fax: +381 (0) 39 471 037 Mob: +377 (0) 44 113 782, 044 229 760 e-mial: citadela@hotmail.com
Adresa: Rr. Abedin Rexha pn. Klinë
Daylux
Tel: 04 22 71 783 Fax:04 22 60 095
Rr.Durrësit Blloku Gintash ,Laprakë –Tiranë
EXTRA COLORS
Tel&Fax: 028 572 787 Cel: 044 122 284
Adresa: Lagja e Re pn- Vushtri- Kosovë
KAME
Tel&Fax: +381 (0) 280 323 104 Mob: +377 (0) 44 145 506 Mob: +386 (0) 49 125 700 info@kamerolli.com
Adresa: Rr. Metush Krasniqi pn. Gjilan
MAKSITI
Tel: 0290 389 210/ 0290 389 220
Adresa:Rr.Jetë Azis Hasani pn. Shtime
N.T.P  GRANITI
Cel: 044 203 349 044 162 974
Adresa: Topliqan-Suharekë
New Lepenci
Tel: +381 (0) 290 380 030 Fax: +381(0) 290 380 233 Mob: +377 (0) 44 354 110
Adresa: Rr. Agim Bajrami pn. Kaçanik
RENOVA
Tel/Fax: +381 (0) 38 502 603 Mob: +377 (0) 44 501 289 e-mail: renova-ferizaj@hotmail.com
Adresa: Gërlicë - Ferizaj
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri