. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
N.T.N  Ardhmëria &B
N.T.N  Ardhmëria &B
N.T.N  Ardhmëria &B
N.T.N  Ardhmëria &B
N.T.N  Ardhmëria &B
 
N.T.N Ardhmëria &B

Adresa: Duhël-Suharekë

Cel: 049 195 551 / 044 887 416
 
Bëjmë shitjen e skeleve dhe shtyllave
të ndërtimit,panelave dhe të gjitha
llojet tjera të materialit ndërtimor të
përdorura dhe të reja të prodhimit
Italian,poashtu bëjmë edhe shitjen
e kranave të markës italiane,si dhe
kryejm ndërtime të ulëta dhe të larta…
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri