. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Knauf Regips Mont
Knauf Regips Mont
Knauf Regips Mont
Knauf Regips Mont
Knauf Regips Mont
 
Knauf Regips Mont

Adresa: Rr. Birigada 123 Therandë (Suharekë)

Mob: +377 (0) 44 160 001

044 142 242

e-mail: knaufregipsmont@hotmail.com

              knaufmont@yahoo.com

Ofrojmë pllafona të komplikuar

Pllafona të lëshuar

Ndarjen e mureve

Mveshjen e mureve

Mveshjen e nënkulmeve

Amstrong

Kombinim i gjyrave me kompjuter

Fasada të jashtme me stiropar

Ju ofrojm të gjithë programin e knaufit si dhe programin e izolimeve

të shtëpive ( Fasadave).

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri