. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
ARCH-Ndërtimi SH.P.K. GJILAN
ARCH-Ndërtimi SH.P.K. GJILAN
 
ARCH-Ndërtimi SH.P.K. GJILAN

Tel : +377(0)44 202 442
Fax :     +381280320442
email: archndertimi@gmail.com
 www.arch-ndertimi.com

 

ARCH-Ndërtimi" SH.P.K. me seli
në Gjilan Rr. Idriz  Seferi p.n.

-Kompani Ndërtimi e specializuar
për projektim asizmik, ndërtim
të lartë dhe të ulët, mbikëqyrjerevidim
instalime të gjitha fazave, fasadime
rregullime të oborreve etj. 

-Staf Profesional për Auditim të ENERGJISË

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri