. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
HIDROIZOLIMI SHALA INTERNACIONAL  AG
 
HIDROIZOLIMI SHALA INTERNACIONAL AG

Adresa: Rr. "Skënderbeu" Suharekë (Therande), nga kyçja në
autostradë 500 m

Adresa II: Rr. "Magjistralja Lipjan-Prishtine", afër QMI-së

Tel&Fax: 029 71 712

Cel: 044 402 013 / 044 948 888 / 049 800 001

e-mail:shala_izolim@hotmail.com


Hidro dhe termo izolimi i bodrumeve, baseneve, tarracave
dhe kulmeve të rrafshëta me PVC Folie

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri