. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Progress
Progress
Progress
Progress
Progress
 
Progress

Adresa: Rr.Fehmi LLadrovci (afProgress

 

Adresa: Rr.Fehmi LLadrovci (afër Zjarrfiksave)

 

Cel: 044  854 677 / 044 648 230

 

Zyra: 049 449 558

 

 

Prodhijmë gypa nga Ø 300 deri Ø 2000

 

Kapak për puseta

 

Rrethoja betoni (Stuba)

 

Bëjmë hapjen e puseve (bunareve) me gjerësi 1m

 

Si dhe në thellësi 32m dhe hapjen e pilotave

 

Transport me kamion me kran

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri