. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
N.N.T. BREZI KUFITAR
N.N.T. BREZI KUFITAR
N.N.T. BREZI KUFITAR
N.N.T. BREZI KUFITAR
N.N.T. BREZI KUFITAR
 
N.N.T. BREZI KUFITAR
Kryejmë këto punë: Ndërtimin e vrazhdë, hidroizolime dhe termoizolime, fasada, nivelizime, ujësjellës, kanalizim, keramikë, sanitari.
Adresa: Dumnicë e epërme,
Podujevë, Kosovë
Mob: 00377 (0)44 162 911
00377 (0)44 283 887
E-mail: nnt_brezikufitare@hotmail.com
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri