. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Bill Clinton Mermer Kumanova
Bill Clinton Mermer Kumanova
Bill Clinton Mermer Kumanova
Bill Clinton Mermer Kumanova
Bill Clinton Mermer Kumanova
 
Bill Clinton Mermer Kumanova

Adresa: Pran  Stacionit Kryesor të Autobusave Prishtinë-Kosovë

Tel&Fax: 038 551 043

Cel: 044 155 248 / 044 283 489/ 049 155 248

e-mail: joop.ks@hotmail.com

             bill_clinton_d@hotmail.com

Punojmë dhe montojmë të gjitha llojet e mermerit

granitit për të gjitha llojet e objekteve

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri