. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
 JUB Kosova sh.p.k.
 JUB Kosova sh.p.k.
 JUB Kosova sh.p.k.
 
JUB Kosova sh.p.k.

JUB Kosova sh.p.k. është kompani tregtare shërbyese, e cila ofron 

 një gamë të gjërë të produkteve për interier dhe eksterier, siç

 janë: ngjyrat, suvatë, ngjitësit e qeramikës, ngjitësit për pllakat

 termoizoluese të fasadës, sistemin termoizoluese të fasadës,

 lyrës për dru dhe metal, lyrësit themelor, produktet dekorative

 e shumë e shumë  produkte të tjera.

 

 

JUB Kosova është kompani bijë e kompanisë amë JUB Holding

 në Slloveni dhe kështu është anëtare e grupit JUB.

 

 

JUB përkujdeset për njeriun dhe ambijentin, për këtë shkak në

treg ofron produkte të kualitetit të lartë të cilat i përmbushin

standardet europiane dhe të cilat janë të certifikuara në institutet

e Berlinit, Vjenës dhe Lublanës.

 

 

Qëllimi i ekipit të JUB Kosova sh.p.k. është që të jemi sa më

 afër konsumatorit duke ofuar informata dhe përkrahje profesionale

 si dhe duke iu ofruar trajnime punëkryrësve, tregtarëve,

ndërtimtarëve, arkitektëve dhe të gjithë të tjerëve të cilët janë të

interesuar për produktet e JUB-it.

 

 

Për informacione ju lutem na vizitoni në zyret tona me adresë:

 

Bregu i Diellit, rr. 1, llam. 10, nr. 1, Prishtinë 10000,

 

apo të na kontaktoni në:

 

 

 

Adresa:Bregu i Diellit Rruga I
llamella 10 nr#1-10000 Prishtinë Kosovë

tel/fax: +381 38 551 776;

 

e-mail: jubkosova@jub.eu

 

www.jub.eu

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

 

Ekipi i JUB Kosova sh.p.k.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri