. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
ELSA LIFT
 
ELSA LIFT

Adresa: “Lidhja Prizrenit”

 Nr.43/2 –Prishtinë-Kosovë

Tel&Fax: 00381 38 220 143

e-mail: elsalift@gmail.com

 

Disa Referneca Rreth Punëve Të Ashensorëve

-Nartel Construction-Prishtinë

-Beni-Dona-Prishtinë

-Herta Commerce- Fushë-Kosovë

-Citadella-Klinë

-Remo-Com-Mitrovicë

-Viva Fresh-Mitrovicë

-H-Conin-Prishtinë

-Wardem-Fushë-Kosovë

-Motel Dardani-Gjilan

-ADK-Prishtinë

 

Shërbimet:

-Shitja dhe Montimi i Ashensorëve

-Projektimi i Ashensorëve

-Renovimi dhe Riparimi I Ashensorëve

-Servisimi dhe Mirëmbajtja e Ashensorëve

-Montimi dhe Servisimi i Shkallëve Lëvizëse

 

Firma jonë 7-24 orë pa ndërprerje bën mirëmbajtjen e ashensorëve

 

 

 

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri