. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Dino
Dino
Dino
Dino
Dino
 
Dino

Adresa: Magjistralja Prishtinë Ferizaj depo fshati Konjuh

Tel: +381 (0) 38 580 666

Fax: +381 (0) 38 566 666

Mob: +377 (0) 44 206 685

044 206 586, 044 404 135

www.dino-5.com

info@dino-5.com

Keramik me shumic dhe pakicë keramik Italiane, laminat Gjerman, granit.

Betonierka Veternik Prishtinë

+377 (0) 44 316 514, 044 607 070

Banesat

+377 (0) 44 206 685, 044 404 135

Shitje e banesave dhe lokaleve në Lipjan Prishtinë Ferizaj Gjilan

Zyra kontaktuese Lipjan

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri