. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Rexha sh.p.k.
 
Rexha sh.p.k.

Adresa : Rr.Qyteza Pejton te posta(Kroi I Bardhë) 10000 –Prishtinë

Tel: 038 551 345

Cel: 044 208 088 / 044 159 944

e-mail: shpkrexha@hotmail.com

 

-Ndërtim i ulët

-Ndërtim i lartë

-Ndërtim i rrugëve

-Punët tokësore

-Punët me beton dhe betonarme

-Punët muratuese

-Elektro –instalime , renovimet

-Punët e axhustatorëve

-Punët e keramikës

-Punët e fasadës, ngjyrosje,termoizolim

-Klimatizim,instalimin e ngrohjës qëndrore

-Hidroizolimi ,adaptimi i ndërtesave

-Ndërtimi gati për banim etj…

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri