. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
InfraPlus
InfraPlus
InfraPlus
InfraPlus
InfraPlus
 
InfraPlus

Adresa: Bregu i Diellit,

rr. “Gazmend Zajmi”39 C

 Tel & Fax: 038/22 77 28

 

Mob: +37744 198 272

 

www.infraplus-ks.com

 

Email: infraplus@live.com

infraplus.ks@gmail.com

 

InfraPlus kompani ndërtimore e specializuar në:

 

Projektim + Konsulencë

 

Ekzekutim

 

Shitblerje

 

Projekte të hidroteknikës duke përfshirë, sistemet

 

e ujësjellësit, rezervoarëve të ujit, kanalizimit

 

atmosferik dhe atij fekal

 

 

Infrastrukturë të tërësishme rrugore me objektet përcjellëse  

 

 

Konsalting the studime të fizibilitetit të projekteve

 

të ndryshme, posaçërisht trajtimit të ujit të pijshëm

 

dhe ujërave të zeza.

 

 

Furnizim me gypa, pjesë fazonike nga

 

 HDPE 100 dhe materiale tjera të hidroteknikës

 

 

Shërbime dhe matje gjeodezike

 

 

Mbikqyrje profesionale të të gjitha projekteve

 

në lëmin e ndërtimtarisë së lartë dhe të ultë

 

 

InfraPlus në metodat e saj të punës

 

 ka për bazë këto karakteristika:

 

 

Përgjegjësi të lartë dhe përvojë të stafit profesional

 

 

Zgjidhje kreative inxhinierike

 

  

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri