. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
N.P.I AUREMONT
N.P.I AUREMONT
N.P.I AUREMONT
N.P.I AUREMONT
N.P.I AUREMONT
 
N.P.I AUREMONT

Adresa e firmë:

Rr.Dardanis  II.p.n Pejë KOSOVË

Tel & Fax: 038 (0)39 432 843

Mob: +377 (0)44 506 802  / 044 221 026

e-mail: auremont90@gmail.com

Teksti: Kompani e specializuar

për ndërtimin e

(Ujësjellësit

kanalizimit

kanaleve të hapura

telekomunikacion dhe rrugë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri