. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
IS Impiant Service
IS Impiant Service
IS Impiant Service
IS Impiant Service
IS Impiant Service
 
IS Impiant Service

Adresa:Autostrada Tiranë-Durrës km. 5

 

 

Tirana / Albania
Tel&Fax: 00355 44 8011 99

Cel: 00355 69 20 33 299
E-mail: tiranadue@albaniaonline.net
Web: www.tiranadue.com

 Firmë e përbashkët italo-shqiptare

 -Tregtojmë pjesë këmbimi për makineritë e gurthyesëve si:

çekiça,veshje për mullijtë,sita llamarine 

pjesë konsumi dhe këmbimi për gurthyesit

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri