. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Intertrans-coop SH.P.K
Intertrans-coop SH.P.K
Intertrans-coop SH.P.K
Intertrans-coop SH.P.K
Intertrans-coop SH.P.K
 
Intertrans-coop SH.P.K

Adresa: Rr.Brigada 123 Therandë-Kosovë

 

Tel&Fax: 029 71 715

 

Tel: + 386 (0) 43 723 119

 

Fax:+386(0)43 723 118

 

Cel: 044 242 322 / 044 143 353/ 044 237 795

 

e-mail: intertranscoop@hotmail.com

 

 

Ne kryejmë punë ndërtimore:ndërtimin e lartë dhe të ulët.

 

Ne mundë t'ju furnizojmë me këto lloje të makinave:

 

Piruna me peshë të rëndë prej 1deri në 7ton,Eskavator etj.

 

Me ne mundë të keni transport brenda dhe jashtë vendit.

 

Posedojmë të gjitha llojet e materialit ndërtimor dhe të

 

gjitha derivatet e naftës.Ju ofrojmë edhe fushë sporti (Mini Futboll)..

 

tek ne mund të gjeni edhe pushime në motelin ITC

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri