. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB
 
Ndërmarrja ndërtimore hoteliere MORINA - IB

Adresa: Rr.Xhelal Hajda-Toni-Rahovec

Numrat kontaktues:

 +377(0)44/159 377 
 +386(0)49 /159 377

 +377(0)44/356 856
 +377(0)44/288 680 
 +377(0)44/306 505
 +377(0)44/306 203


 Ndermarja ndertimore hoteliere"Morina -IB" Ofronketo sherbime:
 Ndertimin dhe projektimin e objekteve afariste banesore te
 te gjitha llojeve te sistemit me qelsa ne dorre:
 Objektet e vogla dhe te medha.Nderimet e larta dhe te ulta
 me kuadro profesionale dhe te specializuar.


 Ndermarja jone eshte perfaqesues
 gjeneral per Kosove i kafes me te
 njohur "BianCaffe",si dhe bene
 furnizimin me aparate dhe servisimin e tyre.

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri