. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
ARCPROJECT SHPK
ARCPROJECT SHPK
ARCPROJECT SHPK
ARCPROJECT SHPK
ARCPROJECT SHPK
 
ARCPROJECT SHPK

Adresa: Rr.Tirana pn-Gjakovë

 

 

Tel&Fax: 0390 330 154

 

 

Cel: 044 503 931/044 503 932

 

 

www.arcproject-ks.com

 

e-mail: info@arcproject-ks.com

 

 

 

           arcproject@yahoo.com

 

 

Ndërmarrja jonë është e themeluar që nga viti 1994

 

 

Veprimtaritë dhe aktivitetet primare janë: projektimi, kosulltimi, inxhineringu,

 

 

ndërtimi, enterieri, eksterieri duke përfshirë edhe të gjitha llojet e instalimeve

 

 

deri ne fazën “QELËS NË DORË”.

 

 

Nga viti 2007 përfaqësues të autorizuar të “ARMADA” Asansor Stamboll.

 

 

Liferimi, montimi servisimi dhe mirëmbajtja i ashensorve të të gjitha llojeve.

 

 

 

 

OBJEKTE:

 

 

Kolektive

 

 

Individuale

 

 

Industriale

 

 

Administrative

 

 

Shoqërore

 

 

Shkolla

 

 

Spitale

 

 

Restaurime

 

 

Konservime

 

 

Stac. Pompash

 

 

 

INSTALIME

 

 

-Mekanike

 

 

-Elektrike

 

 

-Ujësjells

 

 

-Kanalizim

 

 

-Drenazhime

 

 

-Hidroizolime

 

 

-Termoizolime

 

 

 

 

Përfaqësues

 

 

i autorizuar:

 

 

ARMADA

 

 

Asansör

 

 

ARMADA MÜHEDISLIK ve

 

 

ASANSÖR TIC.LTD.ŞTI.

 

 

 

 

-Shitje,

 

 

Montimi,

 

 

Servisimi,

 

 

Mirëmbajtja

 

 

 

 

-ASHENSORVE

 

 

SHKALLËVE dhe

 

 

TRAKAVE LËVIZËSE

 

 

 

 

Shijo Jetën

 

 

Enjoy Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri