. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
RAFAELO 2002 Sh.p.k
RAFAELO 2002 Sh.p.k
RAFAELO 2002 Sh.p.k
RAFAELO 2002 Sh.p.k
RAFAELO 2002 Sh.p.k
 
RAFAELO 2002 Sh.p.k

Adresa: Rr.Durresit
Kthesa e Kamzes,
Tirana, Albania

Nr e kontaktit per ndertimin:

 

+355 672023980 / 0672079277

Kjo kompani ka zgjeruar biznesin e saj dhe ne fushen e ndertimit

ku i ofrojme klienteve tane cilesi,kualitet dhe komoditet.Apartamente

 bashkekohore te ndertuara ne pika kyçe te kryeqytetit,

Tirane dhe ne vendet bregdetare si Golem dhe ne plazhin

e bukur te Shengjinit ku do te gjeni qetesine dhe relaksin e deshiruar.

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri