. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
KRASNIQI
KRASNIQI
KRASNIQI
KRASNIQI
KRASNIQI
 
KRASNIQI

Adresa:Medvec-Prizren

 

Tel&Fax:029 222 013

 

Cel:044 148 357,044 403 885,

044 424 228,044 306 826

 

www.kras-company.com

 

Duke u bazuar në përvojën shumë vjeçare, Krasniqi Company

ofron shërbime për klient komercial dhe  privat  në ndërtimin e

infrastuktures nëntoksore-ujësjellëse, kanalizimin dhe në

ndërtimin e rrugëve me elemente betoni, si dhe bën ndërtimin

e shtratit të lumenjëve.


Gjithashtu Ndërmarrja Krasniqi Company është prodhues i

elementeve nga betoni, kryesisht merret me prodhimin e tubave (gypave)

nga betoni të të gjitha dimensioneve.
Tubat kanë një cilësi të lartë, dhe kualitet të qëndrueshëm.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri