. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
PESPA ALUMIN
 
PESPA ALUMIN
 

SHQIPERI

Adresa: Lagjia nr.14 Rruga "Tirana" Shkozet,Durres,

Tel/Fax: +355 52265 262 Mob +355 68 20 68095

 

KOSOVE

Fushë Kosovë, Rruga: Nena Tereze

Tel/Fax: +381 38 534 247  Mob: +377 44 508 301

 

ITALI

Adresa: Via Newton, nr:25 Zona Industriale, Prataci-Arenzzo-Italy, CP 52100

Tel: +390 575 1822933 Mob: +390 575 1822934

 

MAQEDONI

Adresa: Bul. Braka Gjinovski, Br: 197, Gostivar, Macedoni

Tel: +389 42 221 924 Mob: +389 70 326 303

 

PESPA

FABRIKE

PROFILE PER SEKTORIN E NDERTIMIT

PROFILE INDUSTRIALE

PROFILE TUBOLARE (GILINDERA)

PROFILE FASADE

PROFILE DYER DRITARE VITRINA

PROFILE KABUNA DUSHI

PROFILE REKLAMA

PROFILE TE SISTEMIT TE AJRIMIT

PROFILE RADIATORESH

PROFILE BANAQESH

PROFILE KORNIZA MASTAR

PROFILE SIPAS KERKESAVE

 

PESPA

SISTEM

DYER DHE DRITARE ME URE TERMIKE

DYER DHE DRITARE ALUMIN I FTOHTE

DYER DHE DRITARE ME RRESHQITJE

DYER DHE DRITARE "SCHUCO"

DYER ME PALOSJE

DYER XHAMI

GRILA PERSIANE

KORNIZA PER REKLAMA

GILINDERA: TE GJITHA MODELET DHE LLOJET

E NGJYRAVE SI IMITIM INOKSI, IMITIM DRURI,

TE ZEZË ME SHKELQIM PA SHKELQIM etj.

 

PESPA

FASADE

FASADE STRUKTURALE

FASADE GJYSEMSTRUKTURALE

FASADE ME KAPAK

FASADE SKYLIGHT

FASADE SPIDER

VESHJE ME PANEL KOMPOZITIT (ALBOND)

THYRSE DIELLI (BRISOLE)

PORTA ME SENSOR "GEZE"

PORTA RROTULLUESE etj.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri