. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Ndërmarrja Ndërtimore Vëllezërit Bytyqi
Ndërmarrja Ndërtimore Vëllezërit Bytyqi
Ndërmarrja Ndërtimore Vëllezërit Bytyqi
Ndërmarrja Ndërtimore Vëllezërit Bytyqi
 
Ndërmarrja Ndërtimore Vëllezërit Bytyqi

Adresa:Arbanë-Prizren

Cel:044 190 269,044 119 337

Bëjmë ndërtime të larta dhe të ulëta sistemi qelësat në dorë.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri