. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Princesha
Princesha
Princesha
 
Princesha
Adresa: Qyteza Pejton-9/14 (afër Hotel Prishtina)

Tel&Fax: 038 719 429

Cel: 044 133 917, 049 650 576, 049 507 887, 044 507 704, 044 605 330

e-mail: princesha-project@hotmail.com

gipkos@yahoo.de

 

Ndërtim i dorës së parë

Ofrojmë lokale afariste me dimensione të ndryshme në lokacionet

Bregu i Diellit

Lagjia e Spitalit

Kalabria dhe Fushë Kosovë

Princesha-është kompani e cilësisë së lartë me ECO Sistem,Europian Ekologjik të kompletuara me standarte të larta duke përfshirë parkingje ,garazha,hapsira kreative,qendra sportive,kopshte për fëmijë,rrymë,ujë,sistem pastrimi 24 orë brenda dhe jashtë objektit,si dhe gjeneratorë sipas nevojës.

Shitja e banesave- kemi banesa të madhësive të ndryshme prej 1-4 dhomëshe të pajisura me sistem ngrohje dhe ventilim të përkryer si dhe vendosje të elementeve finale sipas dëshirës së blerësit në fazat finale gjatë kryerjes dhe përfundimit të ndërtesave.

Mënyra e pagesës -me rata apo ndërmjet bankave korospodente që veprojnë në Kosovë të gjithave pa prejshatim.

 Leja e Ndërtimit-është sipas rregullores së Kuvendit Komunal gjegjësisht Drejtoratit për urbanizëm në Prishtinë dhe Fushë Kosovë.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri