. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY
 
PAPENBURG & ADRIANI COMPANY

Adresa: Sojevë - Ferizaj

Tel: 038 502 482

Fax:038 502 485

Mob:044 503 418

e-mail: papenburg_adriani@yahoo.com

Bëjmë ndërtimin e të gjitha kategorive të rrugëve, dhe prodhimin e asfaltit të të gjitha llojeve me bazë të asfaltit

kapacitetet prej 200 tonë në orë dhe prodhimin e betonit në bazë të betonit me kapacitet prej 120m3 orë.

Prodhimet tona janë të cilsisë së lartë sipas standarteve europiane.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri